USA 1-14.12.2022

Pátek 2. prosince 2022

Pořádný spánek nám prospěl, dáváme si snídani pod palmami u hotelového bazénu. Je parádních 25 stupňů. V 10 máme všichni sraz v Covenant Church, proběhne dvouapůlhodinová zkouška, lehký oběd a jedeme do downtownu. Nečekejte fotky s mrakodrapy, Naples je typické floridské město s nízkými domy na pláži. 

První malá koupačka v Mexickém zálivu, je to paráda, skoro 30°C. Procházka a pak zpátky do kostela, kde ještě zkoušíme. Kostel je to fakt obrovský, kapacita hlavní kaple je 900 míst, budeme tu v neděli mít první koncerty. Akustika je hodně náročná. Všude jsou koberce a je to strašně velká stodola. Zkoušíme hlavně gospely, které budeme zpívat s Michalem Šustem a jeho rodinou. Je tam pár novinek, které jsme dostali teprve pár dní před odletem, tak s tím je docela práce. 

Mladší kluci si dávají večeři v rodinách, starší si přímo v kostele pochutnají na pořádným americkým barbecue. Před spaním v hotelu ještě starší skočí na chvíli do bazénu. Voda je příjemně slaná, to jsme nečekali a teplota se v deset večer ještě pořád ještě drží na pětadvacítce. Se soucitem zavzpomínáme na naše mrznoucí rodiny v Čechách… 🙂

Copyright © 2022 BONIFANTES | All Rights Reserved